min blogg om et annerledes familieliv..foto..reiser i inn og utland...drømmer..tanker..vår lille familie.

onsdag 31. mars 2010

Ut på påsketur-aldri sur!

Da var første tur i bloggen unnagjort...og den gikk til Gudbrandsdalen..nærmere bestemt Heidal.
Min kjære Herr Diamantus er oppvokst der og det er et av de vakreste stedene jeg vet om. Når vinteren har lagt seg i Heidal er det som å reise inn i et eventyrland...der alt kan skje.

Slik startet turen for lille diamant..:)For dere som har sett"Fritt vilt 2" så tror jeg at dere muligens kjenner til dette huset...iallefall om dere bytter ut kultur med syke...
Gjett hvem som fikk frysninger nedover ryggen da....liker IKKE at vi ferierer der slike filmer er spilt inn...he he.Ellers var det en så som så tur..lille diamant ble syk første kvelden, feber gikk over alle grenser så vi endte faktisk opp på Otta legevakt..noe mammaen hans ikke synes noe særlig om..med tanke på forrige kapittel av dette innlegget..:)

Vi fikk medisin og kunne kose oss de siste dagene i Heidal..innendørs riktignok. Utrolig hvor moro man kan ha det med å perle dinosaurer og pusle puslespill..hjalp på at faren til herr diamantus hadde bursdag midt i helgen også. Lille diamant fikk all oppmerksomhet og hadde det toppers selv om han hadde feber. Slikt varmer et mamma hjerte også..:)

Når lille diamant hadde lagt seg og sov godt ble det servert ost, kjeks og vin...noe som faller både herr diamantus og meg veeeeldig godt i smak.Vi nøt kvelden og tankene på fæle skrekkfilmer forsvant når sneen begynte falle og månen lyste over Heidals fjellet. Det er så ufattelig nydelig der oppe og her finner man sjelero.


Etter en fin men sykdomsfull helg så satte vi kursen hjemover til Ålesund og arbeid...men det er snart påske...og nye opplevelser er på gang:)

3 kommentarer: