min blogg om et annerledes familieliv..foto..reiser i inn og utland...drømmer..tanker..vår lille familie.

tirsdag 7. desember 2010

Julestemningen skapes av både folk og dyr..

Det var åpen gård her på Vigra for noen dager siden, og såklart tok vi oss en tur dit for å hilse på nissen!Lille diamant fikk ri, og ikke bare en men TO ganger....pga astmaen må vi holde oss unna de fleste dyr...men ridning utendørs turte vi prøve...med litt ekstra medisin innabords.
Vi har ikke hjerte til å ta fra han all moro..og jeg har alltid ment av barn har godt av å vokse opp sammen med dyr....så jeg håper så inderlig for lille diamant sin skyld at han kan vokse av seg den fæle astmaen sin.Verdens søteste jule hest...gamle hesten som var så søt der hun stod med nisselue på, og så vennlig og snill...som resten av de vi har møtt her ute. Stemningen er noe helt annet enn i byen. Folk hilser, smiler og sier hei selv om de ikke kjenner oss. Og skaper ikke det julestemning så vet ikke jeg:)

O jul med din glede!

2 kommentarer:

 1. Ikke rart denne hesten var snill og vennlig;))) når en ser navnet så sier jo det sitt da....hehe
  Det burde vært alle barn som på en eller annen måte skulle hatt dyr å vokse opp med....de blir så mye mer harmoniske og får en egen evne til å vise omsorg på;)))

  SvarSlett
 2. Heisann :)
  Så bra lille gutten fikk seg et par rideturer.
  Det er viktig for selv små astmatikere å få hilse på dyr en gang i blant.
  Selv tar jeg med lisja mi til dyreklubben inni mellom. Der går vi rundt (kun ute) å hilser på dyra og gir dem en liten klapp. Og som du sier; med litt ekstra medisin i forkant, og en grundig vask rett etterpå og før leggetid (slik allergener ikke blir med oppi senga), så gjør det vel bare godt for de små ;)

  Dessverre har jeg ikke mye kunnskap om heksestøv. Men om du ringer eller skriver til rådgivningstjenesten i naaf så får du nok gode svar. Tlf 23 35 35 35 (spør etter rådgivningstjenesten)Mandag, tirsdag, torsdag og fredag:kl. 09:00 - 11:00 og 12:00 -14:00.
  Onsdag stengt. Eller e-post til raadgivning@naaf.no

  Håper du får gode svar der. Så ønsker jeg dere lykke til og håper dere blir kvitt dette fort!

  Hilsen Monica :)

  SvarSlett