min blogg om et annerledes familieliv..foto..reiser i inn og utland...drømmer..tanker..vår lille familie.

mandag 31. januar 2011

Ti ting...

... jeg skal gjøre denne uken:

 1. Fortelle lille diamant en ekstra gang hver dag at han er den viktigste i livet til mammaen sin, at han er unik og at mammaen hans elsker han over alt i verden.
 2. Fortelle vennene mine at de er den beste familien ei jente kan drømme om.
 3. Fortelle familien min at selv om vi har utfordringer så er vi veldig glade i hverandre, og sammen er vi sterke.
 4. Fortelle samboeren min at jeg er så himla stolt over å bli gift med akkurat han i juni <>
 5. Fortelle lille hjertet våres at han er enestående for oss, og vi kommer aldri til å gi opp.6. Gjøre det jeg kan for å få hverdagen fin...til å se solen skinner selv om det kanskje er såvidt den skimter igjennom skyene.

7. Jeg skal gjøre det jeg kan for å lære mest mulig disse dagene som kommer slik at jeg blir en god kollega som er dyktig i sitt arbeid:)

8. Ikke minst skal vi fortsette den viktigste kampen i våre liv...det er mye spennende som skjer, og i dag fikk vi enda mer hjelp <>

9. Jeg skal finne ut av noe å gi til den flotte auksjonen som de 5 s'ene har laget til. Jeg viser til innlegget under, og håper enda flere av dere kan bidra til dette:) Jeg ser mange jeg kjenner allerede har bidratt, og jeg er stolt av å kjenne så flotte mennesker:)

10. Sist men ikke minst skal jeg gjøre det jeg kan for å være ett fint medmenneske...gjøre det jeg kan for å gjøre hverdagen bedre for alle rundt meg, og jeg skal smile til de jeg møter. Et smil kan gjøre så mangt:)

2 kommentarer:

 1. LITT AV NOEN UTFORDRINGER.......MEN FLOTTE MÅL,- ;)))

  SvarSlett
 2. Hørtes ut som gode ting og gjøre :)

  SvarSlett