min blogg om et annerledes familieliv..foto..reiser i inn og utland...drømmer..tanker..vår lille familie.

torsdag 8. april 2010

En tur på Aksla fjellet.

Da var påsken unnagjort og vi fikk heldigvis en fridag før ferien var over der vi fikk skikkelig kost oss. Kvikk-lunsj, kakao med krem, solskinn og en lykkelig familie. Aksla fjellet her i Ålesund er perfekt for turer i skog og mark. Her kan man kose seg med alt fra piknik ved fjellvannet til skattejakt i skogen.



Lille diamant storkoste seg da det ble årets første sykkeltur,den store happeningen ble for han at isen på fjellvannet hadde smeltet og han fikk endelig hive småsten i vannet og se på de fine bølgene han selv klarte lage...




Små barn, store gleder har vi et prakt eksempel av her, og jeg nyyyyter å se den lille gutten min glede seg over de små tingene i livet.



Det beste ved dagen var solen, kvalitetstid med herlige mennesker og spesielt at vi klarte få med oss oldemor og oldefar på tur. De nøt å være med lille diamant og det å kunne på deres sett komme seg ut på fjelltur.

Lille diamant er virkelig en diamant..og jeg er så ubeskrivelig glad i han..det er de små øyeblikkene som er viktige og her er ett av de...



Hjertene våre er med verdens herligste 2 åring på hans utfordrende, og livsendrende reise i dag..
Tankene og hjertene våre er med deg lille venn.. Vi er ubeskrivelig glad i deg gullgutten vår.



Nå skal vår lille familie begi oss ut på en ny,spennende reise som vi virkelig håper går vår vei...her må vi kjempe langs veien og gi all den kjærlighet vi klarer til en liten gutt som virkelig trenger det..

4 kommentarer:

 1. du er bare ubeskrivelig god til å skrive.....dette både er godt å lese og spennende og følge med....takk

  SvarSlett
 2. Flott blogg:D
  fine bilda og godt skrevet :)

  SvarSlett
 3. Så søte bilder. Kjempe koselig blogg du har fått deg! Håper du og dine får en flott helg! Klem

  SvarSlett
 4. Takk alle tre:)
  Gi meg gjeeerne tilbakemeldinger:)
  Ønsker dere alle en forsatt riktig god helg:)

  SvarSlett