min blogg om et annerledes familieliv..foto..reiser i inn og utland...drømmer..tanker..vår lille familie.

torsdag 21. oktober 2010

Det snør...det snør...

...og bilen vår liker ikke kulden...to motorstopp på en og samme dag var ikke noe særlig...og flaut...jeg stod først fast i tunnelen mellom øya vi bor på og Ålesund..ikke EN bil stoppet for å hjelpe...er medmenneskeligheten borte fra sunnmøre?

Følte meg ikke særlig høy i hatten men med en samboer som er i bilbransjen så ordnet det seg...for noen timer....helt til lille diamant skulle hentes i barnehagen....

DA bestemmer bilen seg for å klikke midt i det største lyskrysset i Ålesund....jeg satt på nødblinket og ble TUTET på...Da gikk jeg ut...og ble rasende...HJELP MEG ISTEDETFOR Å TUTE DA SÅ KOMMER VI OSS VEKK HERFRA!!

Ha ha....et stk sint meg,nedsnødd,våt og kald....ingen god miks......vi kom heldigvis hjem til dette...ordentlig hvit snø, god stemning og en herlig kveld sammens med en god venninne og noen herlig småtasser.

Hjemmelaget kakao og kosekvelds gjør godt på en ellers ganske så teit dag.

1 kommentar:

  1. det er helt utrolig hvor lite hjelp man får i sånne situasjoner. bilen vår stoppet utenfor dombås der det var trafikk hele tiden. vi stod vel der ca 1 time og ikke 1 stoppet. ikke senket de farta noe særlig heller og kjørte forbi oss i over 90 i timen :( aaarrrgh...

    SvarSlett