min blogg om et annerledes familieliv..foto..reiser i inn og utland...drømmer..tanker..vår lille familie.

fredag 29. oktober 2010

Halloween nærmer seg...

..og forberedelsene er igang for fullt......dette er kveldens resultater...marshmallows og pikekyss/marengs kan brukes til så mangt..jeg valgte å gjøre de om til snille spøkelser.
Vi griper tak i alle muligheter til å gjøre hverdagen spesiell, og jeg synes halloween er en artig måte å gjøre en helt vanlig lørdag eller søndag begivenhetsrik for små hjerter....jeg liker derimot IKKE de ekle og grusomme maskene som finnes overalt nå...jeg synes jo at de er skumle så kan bare tenke meg hva de minste barna synes:)

Lille diamant var med og handle inn de siste tingene vi trenger til søndagens feiring og ble livredd av en ekspeditør som hadde kledd seg ut som draculas kjæreste...ha ha..men gikk over når gav han en klubbe( kjærlighet på pinne for alle som ikke er fra sunnmøre) med smilefjes på.

Vi liker snille og søte halloween figurer vi!

1 kommentar:

  1. du imponerer stadig...blir mer og mer den perfekte husmoren;) stilig og moro pyntet hus..skulle nesten tro du har bodd i usa sånn som du har pyntet,,,dette var gøy. Håper dere hadde det moro når dere gikk ute ikveld....:)))

    SvarSlett