min blogg om et annerledes familieliv..foto..reiser i inn og utland...drømmer..tanker..vår lille familie.

søndag 5. desember 2010

Min første award!

..og jeg ble så glad for den fine kommentaren fra søteste Linn.


Tusen takk til deg jenta..du er en herlig venninne selv om jeg ikke har kjent deg så lenge..men føler allikevel at vi forstår hverandre:)
Jeg setter pris på deg og gleder meg til å bli kjent med prinsen din.

Jeg må visst fortelle 3 ting jeg liker å gjøre..og det er ikke vanskelig:)

1. Jeg liker å sove leeeeenge, og våkne opp til lykkelig latter fra de to fineste guttene jeg vet om.

2. Jeg liker å shoppe med gode venninner, og komme hjem til forventningsfulle øyne.

3. Jeg liker å reise...oppleve nye kulturer og land...og ha muligheten til å vise dette til lille diamant.

Om det er noen som fortjener denne awarden er det så absolutt mine favoritt bloggere:

Anine med bloggen www.anine-sin.blogspot.com... en av mine absolutt beste venninner....og jeg kjenner ingen som er så sterk...så ærlig...så morsom...og ikke minst en av de beste mammaene jeg vet om.

Heidi med www.frufly.blogspot.com... min absolutt inspirasjonsblogg...og den bloggen som tipser meg om DIY...og jeg har fylt hjemmet vårt med masse kopier av fantastiske Heidi. Så masse fint som hun lager med ord..og jeg elsker ord:)

Cecilia med www.ceciliasverden.blogspot.com ...nå når vi planlegger bryllup er jeg enda mer på besøk hos denne bloggen...jeg digget den før, og nå er det tilogmed tips der som hjelper oss på vei mot en av de største dagene i vårt liv. Flott blogg og herlig inspirasjonskilde.

Cecilie med www.cecilieslykke.blogspot.com fordi bloggen hennes rett og slett er koselig lesning..og jeg titter innom bloggen nesten hver dag:) Ekstra glad etter den superfine give awayen jeg fikk.

Såklart må denne også gå til Tove med www.drommenomeneplehage.blogspot.com som var den første bloggen jeg oppdaget...og der jeg fant min oldefars visittkort. Ikke bare er hun er sprudlende jente som jeg er kjempeglad for at jeg er blitt kjent med..men jammen har hun en superfin blogg som gir mange flere enn meg inspirasjon til å skape ett nydelig hjem der også småbarn kan bo. Jeg synes hjemmet deres er noe av det flotteste jeg har sett, og jeg drømmer om ett hjem som deres:)

Med ønsker om en herlig jule-søndag!

Klem


2 kommentarer:

 1. Hei kjære du!
  Gratulerer så mye en en fin award, den er velfortjent. Hver gang jeg er her føler jeg en enorm varme! Og tusen takk for at du gir den videre til meg, sammen med de utrolig fine ordene. Det gjør meg rørt og veldig glad, tusen takk! Jeg pleier ikke å gi awarder videre lenger, håper du forstår. Jeg setter enormt pris på denne uansett!<3 God klem fra Heidi

  SvarSlett
 2. Gratulerer med award og tusen takk snille deg som deler! Dette varmer. Takk for fine ord og award!

  Og veldig enig -liker også å reise. Jeg vil ut å se samt oppleve verden sammen med familien min.

  Ha en fin dag og fin adventstid. klemmer fra Cecilia

  SvarSlett