min blogg om et annerledes familieliv..foto..reiser i inn og utland...drømmer..tanker..vår lille familie.

søndag 15. mai 2011

Sukkersøte...

...er veldig mange av bloggene jeg leser...og jeg tar meg selv i å tro at hverdagen til de jeg leser mest virkelig er så rosenrød

Vi har alle våre hverdags utfordringer, og livet er så mye mer enn bare interiør kjøp, designer klær til barna, og å prøve ett liv der alt er "perfekt".




Etter gårsdagens innlegg tenker jeg at....NEI...livet vårt er ikke rosenrødt hele tiden, og bloggen min kan ikke være personlig om jeg bare skulle framstille ett slikt liv.



Vi er en familie på tre med ett liv som alle andre...stress til barnehage, trassig fire åring som nekter å kle på seg, ulike familieproblem, klesvask i store mengder....samtidig som vi oftere har gode dager med verdens herligste gutt, og alt det herlige livet har å by på.

Er det noen andre som er innom her som har tanker om dette?

1 kommentar:

  1. Absolutt sant! Vi krangler vi også! OgEm kan være veldig trassig... Og økonomien er ræva, noen ganger skikkelig ille, men det er vår egen feil.. Og oppvasken tårner på kjøkkenet.. og sånn er det. Men av og til, er det ryddig, vi har litt til overs etter regningene, sola skinner og lille trille smiler! Det gjør alt godt igjen! <3

    SvarSlett