min blogg om et annerledes familieliv..foto..reiser i inn og utland...drømmer..tanker..vår lille familie.

mandag 19. april 2010

Shopping og konsert a'la Diamant.

...For en helg...

Drømmehelg for min del...shopping til ny huset...sminkeinnkjøp som overgikk det jeg hadde budsjettert...blitt blond igjen...3 timer med frisør er rett og slett luksuuuuus....og toppet med Kurt Nilsen og Bjørn Sæther konsert...

Det startet med shopping..Slike ting har man alltids brukt for...og jeg forelsket meg i denne med engang jeg så den...har hatt lyst på vasen en stund men denne var litt mer oss. Passer til alt fra mezes retter til smågodt.Disse kommer alltids til nytte..og jeg er så glad i disse pastell fargene...kan nesten ikke vente med å få bruke de til lørdagskosen i ny huset. Kan ikke tenke meg noe mer kos enn helkveld med en god film i armkroken til herr Diamantus i våre nye møbler som skal gå i hvitt..dette etter en herlig kveld med lille Diamantus...drømme drømme...Jeg ser det så klart for meg. Våre nye skåler på bordet og gjerne "p.s I love you" i dvd spilleren...he he...forblir nok i drømmene mine...men SKÅLENE har jeg iallefall klare:)

Lørdag var vi på konsert her i Ålesund med selveste Kurt Nilsen..litt ekstra stas da jeg kjenner til trommisen hans fra tidligere. Er nesten litt ille at jeg gleder meg like mye til å høre han spille som jeg ser fram imot å høre Kurt synge...:)
Jeg er bare så mektig imponert over miksen av musikere og en stemmeprakt uten like.
Bildene viser verdens beste alt...Anette har vært ei super venninne gjennom ALT...da snakker vi party tider i Tyrkia, hjertesorg, fødselshjelp...og for dere som har tatt epidural...snakker vi ei jente som gråt og lo med meg mens anestesilegen bommet tre ganger...hun har shaket til Kurt flere ganger sammens med meg..vært en fantastisk fadder for lille diamantus...rett og slett en venninne med stor V.


Her var standarden for lørdagskvelden iallefall..startet rolig med smil og forventninger til konserten...gåsehud...også avsluttet med hår til alle kanter...forårsaket av gooooo musikk:) Jeg klarer ikke sitte stille når rytmene er overalt og det er herr nilsen og herr sæther som lager musikken:)

Tiden i kveld har gått med til anmeldelsen som skal leveres inn og jeg tror nok at studieveilederen min kommer til å lese mellom linjene at jeg har et personlig engasjement i dette og ikke minst var blant de som fikk gåsehud under konserten.

Dette blir publisert i webjournalisten.com om noen av dere skulle være interessert...jeg kommer til å ha lagt mye tid i den artikkelen når den blir publisert og det varmer hjertet litt ekstra om dere vil ta dere tid til å gi meg tilbakemeldinger:)

Nå er vi snart klare for å starte uken..mandagen ble tilbringt inne...magesyken er i huset..men i morgen skal både små og store tilbake til hverdagen.

I morgen er det en viktig dag for oss..og en del store avgjørelser blir tatt som kommer til å påvirke oss...og ikke minst lille hjertet vårt.
Vi venter i spenning på utfallet av hans såre reise...og er med han i hjertene våre..
Vi har satt fram disse i stuen så vi hele tiden har håpet oppe for at ting går hans vei...den lille gutten holder en "ballong" som det står HOPE på..og det er dette vi holder fast i..Håper om at en liten gutt får det han fortjener av omsorg og kjærlighet.

3 kommentarer:

 1. Hei Søta mi!

  SÅ flink du er å skrive blogg :)

  Takk for gode ord og en super kveld og natt :)

  E e veldig glad i dokke alle 3 og setter stor pirs på dokke....

  PS: I LOVE YOU <3 <3 <3

  SvarSlett
 2. du er fortsatt en veldig go skriver og jeg synes det er meget spennende å lese om dn reise gjennom livet;o)))

  SvarSlett
 3. du... prøve å finne det du skrev om konserten... men hva ligg det under?

  SvarSlett