min blogg om et annerledes familieliv..foto..reiser i inn og utland...drømmer..tanker..vår lille familie.

søndag 11. april 2010

En tur på loppemarked og Emblemsanden

Vi har virkelig hatt en heeeerlig helg:)
Solen har skint i Ålesund og ting går forhåpenligvis vår vei denne gangen..
Helgen startet med et besøk på Åse skole og loppemarked..noe jeg aldri har vært på..men GARANTERT kommer til å besøke igjen.

For noen funn man kan finne der...jeg bydde på alt fra en gammel symaskin til 60 talls skjenker og lille diamant fikk seg nye ski staver og en liten lekebil som han nektet gå fra...til den nette sum av 3 kroner.Disse to fikk jeg med meg hjem...godt med ei god venninne som jobber på Bertel O'Steen her i byen som vil hjelpe et vennine som har gått bananas på loppemarked.

Jeg har en ide som jeg håper blir bra...en av disse skal males antikk hvit og den andre vil jeg ha i en dus lysblå farge...tror lille diamant skal få den på sitt nye rom når vi tar over huset vårt i sommer.

Jeg skal legge ut bilder her etterhvert og alle gode ideer taes imot med takk. Forslag til farger og hvordan man skal gå fram på slike møbler..Dette er mitt aller første møbel prosjekt og jeg gleder meg til å sette igang.
Jeg er garantert hektet..så mye moro man kan ha det med å titte på brukte ting..jeg er fascinert:)
Fadderen til lille diamant var med sammen med sine jenter og vi hadde en herlig dag men mange overraskelser, som vi avsluttet med taco og smågodt til diamanttrollene:)

Søndag satte vi kursen til Emblemsanden sammens med søsteren til herr diamantus og hennes familie. Våren er i anmars og vi gjorde oss klar til pølsegrilling og lek i fjøra.Tre smådiamanter under 4 år som får herje fritt i strandkanten med regnklær på + ballonger = Suksess:)Vi lekte med skjell, fant skatter under stenene og grillet. Lille diamant ble ekstra glad at søsteren til herr diamantus hadde tatt med seg marshmallows..jeg gav tilogmed svoger til herr diamantus et lynkurs i hvordan man skal grille en slik perfekt...og se det perfekte resultatet:)Håper dere andre har hatt en like fin helg som vi har..nå er vi snart klare for enny uke med nye muligheter og nytt håp.Tante sitt lille hjertet..går det som vi vil så er du snart her hos oss igjen:)

2 kommentarer:

  1. Blir tøffe når du maler de skapene ja:):)
    Den gamle pulten blir jo sikkert knall på mini sitt rom... eller? ;)

    SvarSlett
  2. håper at tante får lille hjertet sitt snart tilbake til familien sin;-)

    SvarSlett