min blogg om et annerledes familieliv..foto..reiser i inn og utland...drømmer..tanker..vår lille familie.

onsdag 21. april 2010

Forelsket i fotostæsj..++

Jeg er forelsket i en kamerareim:) Sett søtere?:)Har ikke helt funnet ut av hvordan de her giveawaysene fungerer men jeg liker ideen med at man skriver koselige ting til hverandre også kan man være med i trekningen av utrolig flotte og fine ting:)

Logg dere inn på "Drømmen om en eplehage" bloggen og vær med i trekningen. Ganske artig om vi var en ansamling av jenter på fotokurs som tok med seg hver sin sånn...da tror jeg muligens Salt studio fyren hadde lagt ekstra merke til oss:)
Også røde roser da...første jeg fikk av herr Diamantus..iblandet den vakreste buketten jeg noensinne har sett..Lille diamant smeltet også hjertet til mammaen sin i kveld..rett før leggetid tar han rundt meg, sier: "glad i deg e mamma"....åå totalt smeltings.
Jeg er så himla glad i den lille klumpen min..trodde ikke det var mulig å elske ett så lite vesen mer enn noe annet i hele verden...Lille diamant er min verden og jeg er så stolt av gullet mitt.

Ha en fortsatt fin onsdagskveld!

2 kommentarer:

 1. Hei på deg!

  Vet du, jeg begynte å lure litt den dagen med snøhulen... Sikkert litt frisk luft som åpnet noen kanaler eller noe. Er du tilfeldigvis også oldebarnet til min sydames flamme?

  Husker du at vi gikk på babysvømming sammen?

  Får noen slike eureka opplevelser innimellom. Ikke ofte, men glimter til hahahaha!

  Så kjekt med fotogruppe da. Sikker inspirerende. Jeg var på endags kurs på Salt forrige søndag. Med min "se her er jeg" kamerarem. knis!

  Gi meg et vink neste gang du er her inne da så kan du ta deg en tur opp og få visittkortet ditt. LM har nr mitt ;)

  Sol i ♥ sol i sinnet!

  SvarSlett
 2. Heia:)

  Så artig:) Babysvømmingen husker jeg når du sier det faktisk:) TIden går så altfor fort..hi hi:)

  Og yepps...er nok barnebarnet til herr Kjellby:) Så utrolig gøy å se det visittkortet hos deg. Har bilde av han om du vil se engang:) En flott herremann..hi hi

  Vi sees kanskje i løpet av helga. Adrian har playdate med gullene hos naboene dine:)

  Takk for koselig beskjed:):)

  SvarSlett