min blogg om et annerledes familieliv..foto..reiser i inn og utland...drømmer..tanker..vår lille familie.

lørdag 8. mai 2010

"Mamma..e kjeeeeeda meeeee!!"

Det er ikke lett å underholde en tre åring som egentlig er rastløs men som ikke orker å gjøre på så mye...feber kombinert med astma og krupp påvirker en liten kropp.
Så vi har laget masse godt å prøvd å kose oss maks:)
Først laget vi muffins fra Manolia Bakery i New York sin oppskrift, og de ble aaaaltfor søte...en klarte vi å spise og resten står i kjøleskapet og venter på å bli spist:)Så vi laget oss heller en frisk og god smoothie..rosa og matchende til våre altfor søte cupcakes.

Man får kose seg litt ekstra når de små er syke, og jeg tar meg iallefall tid til den ekstra kosen som ofte uteblir i en hektisk hverdag.
Lille diamantus er ekstra kosete når han er syk, er det egentlig lov å si at jeg synes det er kos? Ikke at han er syk såklart men at han trenger mammaen sin litt ekstra når han er litt tufs.
Tror herr Diamantus også synes det er litt kos...slik sovnet lille diamant på fanget til herr Diamantus.Mitt nye speilrefleks kamera kommer til Vigra i dag så lille diamant og jeg skal ut på en kjøretur...Lille diamant trenger å få luftet seg og jeg vil vise han hvor fint vi har det her..sittende i bilen riktignok..:)

Gjett om vi gleder oss da:)

God helg til dere som titter innom:)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar