min blogg om et annerledes familieliv..foto..reiser i inn og utland...drømmer..tanker..vår lille familie.

fredag 9. juli 2010

Hellas møter Vigra.Her vil jeg gifte meg...

En nydelig kombinasjon av hjemsted og fortid når denne vakre kirken faktisk befinner seg like ved oss på Vigra, og den minner meg om Hellas...Mitt gamle liv møter det nye...på sett og vis.. klarer ikke helt å forklare det, men det er virkelig den nydeligste kirken jeg har sett.

Liten kirke, men symbolsk for meg.

1 kommentar:

 1. Hei skjønne!


  Nydelig kirke :) Tror faktisk ikke jeg har sett den før jeg... Vært i Giske kirke, men der er vel en annen? Lokalkunnskapen er på topp. fnis!


  Måtte lese meg litt tilbake her. Er jo verdens dårligste bloggleser, så når jeg er innom noen så blir det så mye å ta igjen. Ikke rart det sluker meg... *himler med øynene*

  Drakten kjøpte jeg her:

  http://store.liverpoolfc.tv/

  Gikk bare en liten uke så ble den levert på døra. Hadde den bare vært rød... hahaha! Spent på hva T sier når han kommer hjem.

  Synes det er vondt å lese at lille gullet fortsatt er mye syk. Håper virkelig han blir bedre snart!!! Og så håper jeg dere har to hos dere nå ♥

  Har planer om å ta oss en tur på Emanuel gård, men vi rekker ikke denne helga heller. Sier fra om vi roter oss utover før det blir høst igjen, så kanskje dere vil være med? De har hvite rever der og en stanger(geit), og DET er stas det. hihi!

  Kos dere i helga :)
  God klem!

  SvarSlett