min blogg om et annerledes familieliv..foto..reiser i inn og utland...drømmer..tanker..vår lille familie.

torsdag 3. juni 2010

Walk in closet både her og der...

Kosekroken min...Min favoritt del av huset for øyeblikket...go'stolen, godt lys og utsikt til fjellene bak...og man kan såvidt skimte sandstranden her nede.

Ellers føler jeg ikke at vi får til noe i huset akkurat slik jeg vil ha det...iallefall ikke mitt "walk-in closet" a'la Carrie Bradshaw....jeg trenger mer plass...:)Hyllene er på plass, klærne er overalt...unntatt der de burde være....har startet prosjekt_Klesskap...men det tar tid.

Jeg har altfor mange prosjekt så nå skal det lukes ut og prioriteres...

Jeg var nettopp og hentet møblementet jeg kjøpte for en stund tilbake...men det passer absolutt ikke inn her...drømte om en del der vi kunne være litt melankolske og blande nytt med gammelt...men det funket ikke.Noen som kunne tenkte seg dette eller har forslag til hva jeg skal gjøre?:)

Ellers har jeg funnet drømmekjolen min a'la sex and the city...søndag er dagen og jeg kan nesten ikke vente..
Høye hæler, fancy outfit og den totale jentekveld... skal bli godt å være kun meg noen timer:)

" I like my money where I can see them...inside my closet..."

4 kommentarer:

 1. hva med å trekke de om :) :) er jo kjempe fine :)

  SvarSlett
 2. takk:)det jeg synes også:)
  men ødelegger de litt da...og det er dyyyyrt..har allerede sjekket på to stoler fra mormoren min..fysjameg...:(
  har muligens en kjøper så kanskje jeg må ta farvel:)

  SvarSlett
 3. godt du ble fornøyd med ommøbleringen vi gjorde da;);) Ja må si det tok seg myyyye bedre ut enn en stol her og en stol der;);) Å ikke stress m alt... vi har bodd her over et år dama og enda flyter det hehe. Men blir jo bedre om dere får kjøpt huset da... og kan fikse garderobe oppe... eller? ;);)

  SvarSlett
 4. Så koselig dokke har det :) E drømme også om walk-on-closet, men det passa ikke inn i huset vi bygge. Så det blir garderobeskap på me, men gjett om e skal ha system likevel ;o) Tøff salong du har stående :) Håpe dokke får ei fin helg. Klem!

  SvarSlett