min blogg om et annerledes familieliv..foto..reiser i inn og utland...drømmer..tanker..vår lille familie.

lørdag 21. august 2010

En god dag..

Å lese er moro!

Det synes både lille diamant og mamma..vi har en fast rutine hver kveld der vi alltid leser ett eventyr og synger en valgfri sang...

... mamma har ikke den beste sangstemmen, og kan sjeldent de sangene som blir ønsket...
Noen som kan Peter Pan sangen? "Vi kan flyy vi kan fly vi kan flyyyyy"...er vel den eneste strofen jeg kan.Vi var iallefall så heldig at oldemor og oldefar ryddet kjelleren sin...og stefaren min fant denne herlige hyllen. Jeg har ønsket meg en tallerken hylle en stund, men har klarte ikke finne plass til den på kjøkkenet.
Så vi tok en annerledes variant....den ble bokhylle på soverommet til lille diamant.

I dag gledet vi oss stort til å treffe fadderjenta mi......vi var en liten tur på shopping mens vi ventet på besøk fra Longva...og Kremmerhuset har alltid mye fint å se på. Vi trenger hele tiden noe nytt til huset, og jeg innreder med tanke på at på sikt skal vi ta over mine foreldres hus på Hessa. Det er stort, flott og med super potensiale for det hjemmet jeg vil skape for min lille familie...og jeg måtte bare innom en tur på Indiska...Jade Jagger kolleksjonen var til dels på tilbud, og disse nydelige koppene måtte bare bli med hjem. Den ene tror jeg skal få bli med meg på jobb også. Vi har altfor små kopper der til min daglige dose av vanilje kaffe:)

Nå er det endelig lørdagskveld, lillegull er feberfri og vi har hatt en super koselig dag sammens med en flott familie som vi er veldig glad iDe er nettopp blitt fire, og vi håper at vår lille familie snart får ta vare på en liten en som vi så sårt savner.
Det går ikke en dag uten at tankene vandrer til lille hjertet våres.

1 kommentar:

  1. Må bare få si at du har en flott sangstemme som ikke er noe i veien med:o))) kjempelurt med den hyllen....og linn J og resten av fam virker som en go fam.....madelen minner masse om Anni på bildet...nydelig er hun, og ikke minst lille diamant...og lille hjertet...vakkre er de...så fylt av rikdom :o))))

    SvarSlett