min blogg om et annerledes familieliv..foto..reiser i inn og utland...drømmer..tanker..vår lille familie.

tirsdag 24. august 2010

Premier til en modig gutt.

All ære til sykehus i Norge.
Selv om man kan si mye på tidsfrister, sene innleggelser for sulten smågutter som må faste og standarden...så er Norges sykehus de beste jeg vet om.
Skulle gjerne hatt American Hospital of Paris standarden her, men ååå så godt å være hos leger som forstår og som bryr deg om gutten min.Dagen i dag var en fæl opplevelse for lille diamant...å få en sonde ned gjennom halsen og liggende i magen er ikke godt for en liten tass som allerede kaster opp mer enn normalt.
Men kombinasjonen: en fantastisk flott lege og en omsorgsfull sykepleier ble veeeldig bra.
Lille diamant fikk spise nybakt kanelboller mens han fremdeles var i beroligende modus...og han koste seg...Sykehusopplevelser byr på premier..og det i store antall i dag.
Lille diamant fikk hele 5 premier av de på røntgen avdelingen i dag, han fikk premie på barneavdelingen, premier med momo og besten, og selvsagt STOR premie fra herr diamantus og meg.Eeeeendelig fant vi Peter Pan...etter at "mikke mus" alias mammaen til lille diamant har bestilt og betalt ett sett med Peter Pan figurer fra Usa...men ååå for et lite hjerte som ble overlykkelig når vi fant esken med den store helten.
Lille gullet mitt har vært lei seg pga dette siden vi dro fra Disneyland i sommer, og herr Peter har ikke vært lett å oppdrive.
Men i dag fant vi han i ett Tingeling spill:)

Kosekveld på sofaen for lille diamant..måleren skal passes på, og mammahjertet har det best når lille diamant sover ved siden av meg i natt.
Sånne kvelder er priceless...Familiekos i sofaen og luksusen av å få verdens fineste gutt til å sovne trygt på fanget til mammaen sin.

1 kommentar: